Генерал(на) шашма: Българският народ бил девствен? Дефлорират го (анти)вирусно

Българският народ е девствен по отношение на изграждането на имунитет към вируса. Това изръси генерал Мутафчийски. Желаещите да го дефлорират май не са само вирусите

Карикатури: facebook.com/pg/TerminalniKolaji

Засега може да се каже, че популацията в България е все още девствена по отношение на изграждането на имунитет към вируса. Това изръси някак ненадейно на брифинг на Националния оперативен щаб генерал Венцислав Мутафчийски.
След като главният здравен инспектор на републиката доц. Ангел Кунчев съобщи резултатите от изследването на полицаи и каза, че два девет от 1016 служители на реда били на „среща“ с коварния коронавирус и имали вече антитела без да разберат кога са се заразили, генералът – професор коментира, че не е налице вирусна циркулация.
Според него е безсмислено да разчитаме на масов имунитет да ни пази.
Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев съобщи, че от масовото изследване на 1016 полицейски служители до момента 0,7 % са дали положителен резултат. Генерал-майор Мутафчийски обяви, че от военните колективи са изследвани над 1000 души без симптоматика, като от тях под 0,7% са дали положителен резултат.
Иначе казано „дефлорираните“ от вируса са 0,7% от българите. Ако се приеме, че изследваните от щаба военни и полицаи са представителна извадка на обществото, може да се каже, че поне 4 900 българи са вече с антитела, т.е. това е 0,7% от 7 000 039 българи (б.а. според данните на НСИ от 31.12.2018 г.).

Според генерала и неговите анализатори обаче се очаква баш на най-светлите християнски празници народа да загуби девствеността си, т.е. прогнозират пик на заразата. Шефът Бойко Борисов обаче вече е казал, че кривата „чук-танц“ трябва да се налага отгоре, за да не се стига до пик и танцът на кошмарния коронавирус да се удължи… Нищо, че щял да счупи икономиката. Да, обаче от данните на генерала може да си извадим извода, че тая работа с коронавируса и девствеността си е една шашма, защото макар и почти „девствен“ народът се е срещал с проклетника COVID -19 без да разбере, че вече е „дефлориран“. Ако е така наистина, къде са камионите с трупове, за които говори вожда на ГЕРБавите? Изплашиха народа да се крие в домовете си, за да не бъде „делориран“ от злия коронавирус!? Е, няма такава държава наистина!