Изверг обра и се гаври с 92-годишна баба от Звездец

Осемнадесетгодишният перверзник заплашил трудноподвижната баба Милка от Звездец, че ще я заколи, ако не му даде парите, блудствал с нея и офейкал със 76 лева

18-годишен перверзник обра старица в Звездец, Община Малко Търново. Злодеят нахлул в дома на 92-годишната жена, която е трудноподвижна и след като я заплашил с убийство, за да й вземе всичките 76,45 лева, блудствал с нея.
92-годишната баба Мила живее сама и от 5 години е почти напълно неподвижна, а бабата на перверзника, който я обра, доскоро се грижила за нея. Пред Нова телевизия възрастната жена разказа как младият мъж я заплашил с нож. Криминално проявеният млад мъж повтарял „Давай парите, ще те заколя или ще те запаля, а тя се опитвала да го обеди, че няма нищо.
Нападателят е задържан от полицията за по-малко от 24 часа. Направил е пълни самопризнания. В него са били открити отнетите средства.
Бруталното престъпление станало в сряда след полунощ.
„Беше с маска. Казах му, че нямам пари, откъде да ги взема? Аз взимам малка пенсия и давам на жена, която ме гледа“, разказа пострадалата.
„За да влезе в дома на възрастната жена извършва взломяване на входната врата като използва нож и ножица, за да сплаши жената“, заяви директорът на ОД МВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров.
„Има две тежки престъпления. Едното е грабеж на 76,45 лв., колкото пари е имала жената и стационарен телефон. А другото е извършване на блудствени действия с нея“, посочи Любомир Петров – ръководител на Апелативна прокуратура–Бургас.