Измислената епидемия от COVID-19 доказала, че човечеството е стадо

Не можем да измамим природата, каквито и ваксини да измислим, коментира Ради Чухлев от Поморие. Според него епидемията от COVID-19 доказва, че човечеството е стадо

Тази измислена епидемия доказа, че цялото човечество е стадо. Това сподели във Фейсбук помориецът Ради Чухлев.
Според него властта навсякъде тотално манипулира и наказва народа, ако не се съобразява с наредбите. Само в Беларус президента им Лукашенко се обяви срещу световната измама, наречена COVID-19, коментира бунтарят от Поморие.
Мнимата епидемия обаче ще помогне на много хора да се осъзнаят. Рибата кълве на стръв, а дебила на празна кука, добавя той.
„Дебилите не ги интересува истината. За тях казаното от ТЕЛЕвизора е истина. А достатъчно е да влязат в Гугъл и ще видят, че ВИНАГИ е имало вируси и ВИНАГИ са мутирали, затова създадените ваксини са неефикасни. Ще видят, че в предишните години епидемиите са били много по-страшни, но никой не им е обръщал внимание, защото това е откак съществува човечеството“, обяснява Чухлев.
„Вирусите са нужни за човека, за да укрепват имунитета му. Те предизвикват реакции в организма и така стимулират жизнения му статус. Не можем да измамим природата, каквото и да направим, каквато и ваксина да измислим. Дебилите няма да го проумеят никога. Жалко за народа, че е по-дебилен и от управляващите!“, коментира той.
В духът на COVID-19 – Овцата цял живот са я плашели с вълка, за да я изяде накрая чобанина, добавя помориецът.