Нека заедно защитим един доблестен български магистрат и да покажем нашата солидарност и подкрепа

ПОДКРЕПЕТЕ И СПОДЕЛЕТЕ!
БОЕЦ се обръщаме към гражданите, към будните и непримиримите с апел за подкрепа! Мафията за пореден път се опитва да смачка следовател

Бойко Атанасов

, който е призован в четвъртък, от 10.00ч. на разпит в съдебната палата, София, заради смелостта му да говори истината и да се бори срещу мафията и корупция вътре в съдебната система. Това е отмъщението на Гешев, Пеевски и Борисов. Миналата година Бойко Атанасов бе наша номинация за граждански кандидат за главен прокурор и получи подкрепата на десетки хиляди българи. Днес БОЕЦ призоваваме всички ви да защитим този достоен и смел български магистрат и на 16 април, четвъртък от 8 часа сутринта през целият ден да излезем и да всеки минавайки да завърже стари и УПОТРЕБЕНИ маски на оградата на съдебната палата в София без да се събираме на групи пред сградата. Който няма стара маска, може да използва какъвто и да стар парцал. През целият ден. Като символ на употребената прокуратура, която зад маската на извънредното положение се опитва да смачка неудобните разчитайки, че реакция няма да има заради страха от вируса. Но не са познали. Правим нещо, което не е в наш стил, трябва да подкрепим следовател Атанасов, но не искаме да застрашаваме живота и здравето на хората събирайки се пред съдебната палата. По този начин всеки може да изрази своята подкрепа завръзвайки старата си маска на оградата преминавайки от там без да е изложен на риск от заразяване, или глоба. Ако не бъдем чути, следващият път бойците и гражданите ще се съберем пред сградата на Съдебната палата и ще върнем спомена на управляващата ни мафия за блокадата на Орлов мост!

Вярвайте в себе си! Гражданите сме силни и ще се справим с всичко. С вируса, с епидемията , с мафията. Спазвайте мерките, защото сме отговорни и бъдете непримирими към всяка мерзост на управляващите и посегателство срещу свободата и свободните! Управляващите ще носят отговорност за престъпленията си. А нас НЕ ад, трупове, и гробища ни чакат, а нашата България ни чака, тази, истински свободната и демократична България, за която сами ще се преборим и ние ще изградим! Това ще е нашата награда!
Бъдете здрави и в четвъртък – ГРАЖДАНИТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА – Подкрепа за следовател Бойко Атанасов!
Бойко, не си сам!
Споделете това събитие и нека заедно защитим един доблестен български магистрат и да покажем нашата солидарност и подкрепа в тези тежки времена!