Откраднаха храната от ръцете на жена от Бургас, епидемията на глада ще счупи ли държавата?

Пламен Пасков разказа как жена от Бургас е била нападната на улицата. Крадците й взели торбите, пълни с храна. Според него епидемията на глада е по-страшна от генерала и коронавируса

Гладът, за който президентът Румен Радев предупреди, че ще надделее над страха, превръща хората в страшилища. Една от първите жертви на феномена, описан от държавния глава, е 60-годишна жена от Бургас. Това разкри анализаторът Пламен Пасков, който бълва в социалните мрежи стресиращи прогнози за епидемията на глада.
Той сподели, че ограбената жена е негова позната. Тя се връщала от хранителен магазин с две найлонови торби, пълни с храна и както си вървяла по улицата, й настигнали и й изтръгнали чантите от ръцете. Откраднали са й продукти за 30-40 лева, разказа Пасков, във видеоклип, качен в YouTube.


„Когато спираш икономическата дейност, а в същото време не слагаш „пауза“ на разходите на тези хора, те много бързо, в рамките на една – две седмици стигат до пълната невъзможност не само да си плащат сметките, но и до невъзможността си да си купят храна. 15% от населението е в трагично финансово състояние“, коментира той.
Някои от тях или ще са самозапалят, или ще тръгнат да грабят, предупреди анализаторът.
Според него е невъзможно да се контролира т.нар. от него епидемия на глада. Според него няма как озверелите от глад да слушат генерала, който и сутрин, и вечер говори за страшния коронавирус, за заразените и загиналите.
Пасков твърди, че пандемията от коронавирус се развива като по сценарий за холивудски филм. Още през октомври той бил предупредил приятелите си в социалната мрежа, че процесите, свързани с голямата промяна, било планирано да започнат на 20 март. Това бе обозначено като стартовия процес на глобалното изменение на сферата на тектоничните пластове на Земята, уточнява анализаторът от Димитровград. Той цитира и руският изследовател Андрей Петрович Девятов, който бил много добър познавач на Китай и на китайските проекти за бъдещето. По удивителен начин изчисленията им съвпадали с тези на еврейските кабалисти.
„Започва един процес, при който трябва да получим статута си на парче месо в чиниите на тези, които ще запазят правото си да избират кого, как и защо да изядат. Ние имаме работа с хищници, които са си направили подробен разчет за всичко“, коментира Пламен Пасков.
Според него все пак имаме шанс да оцелеем, ако се пробудим и спрем дивотиите на колонизаторите.
Конспиративните теории, които политологът развива, звучат някак странно, но, че епидемията на глада е по-страшна от тази на вируса, това е безспорен факт. Време е управниците да вземат мерки, за да не счупи глада държавата и поне да няма поне нападения над беззащитни баби, както в случая с възрастната дама в Бургас!