ЦРУ и ФБР откриха истината за коронавируса

Икономиката се срива, докато здравната система се напъва да излекува от коронавируса 100-на души, коментира Емил Василев

ЦРУ и ФБР не били много уверени в естествения произход на коронавируса. Много акъл се иска да достигнеш до този извод, след като това изчадие упорито търси, намира и убива само ВЪЗРАСТНИ ХОРА С ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ В ИНДУСТРИАЛНО НАЙ-РАЗВИТИТЕ СТРАНИ, сподели във Фейсбук адвокат Емил Василев.
„Явно някаква цел преследва създателят му и аз също не вярвам това да е Създателят. Все пак Господ по дефиниция е добър и справедлив и не разбирам с какво са му виновни родените през 40-те и по-рано в най-богатите държави на света. Това изпитание някой друг ще да ни го е изпратил и дано скоро разберем неговото послание“, добави той.
„Откакто е въведено извънредното положение има над 250 000 нови безработни. Това е четвърт милион! Доста от тях преминават в криминалния контингент. Още ли някой твърди, че трябва да си стоим в къщи, здрави-прави мъже по на 40 години да играят компютърни игри и да наблюдаваме как икономиката се срива, докато здравната система се напъва да излекува 100-на души?“, коментира адвокатът.
„Подкрепете подписката за прекратяване на извънредното положение. България е на последно място по заразени с коронавирус в Европа и ограниченията са безсмислени и вредни. Ако трябва Бацката приживе ще го обявим за втори Спасител, само и само да се кротне и да спре с малоумните си активности“, добавя той.
„В БГ в момента има действащи 383 xиляди малки фирми с персонал до 9 души и само 30 хиляди фирми с персонал 10 и повече души. Страната ни се крепи на малкия бизнес, а не на олигархичния. Де акъл обаче у Бацетата да разберат тая проста истина“, коментира бившият депутат.
Всичко ще направят за спасението на Домуса и на Прасчо, но пръста си няма да мръднат за милионите малки хора, на които се крепи държавата и шибаното им управление, добавя той.