За охраната на Пеевски, Борисов, Гешев и Доган плащаме над 10 МИЛИОНА на година, а Пеевски „дарил“ 2000 теста за 10 000 лева на Банско

Georgi Borisov Georgiev

„Е, КОЛКО може да изяде човек?“ – пита тази сутрин една баба по телевизията.
Ами, много може да изяде. Може да изяде цяла банка, може да изяде Булгартабак, Техномаркет, Лафка. Може да изяде прокуратурата, ДАНС, МВР, НАП. Може да изяде цялата държава. И като яде – отделя. А това, което се отделя, знаете как се нарича. В случая – мизерия, корупция,обезлюдяване, липса на справедливост. „Продукт“ на отделителната система е и цяла глутница л@йномети, наричащи се „медии“, главен прокурор, шеф на КПКОНПИ, премиер и и други кафяви неща. Един и още няколко дебелаци „ядат“, а всички се давим в кочината им. А като ядат милиарди от софрата (държавната) им падат трохи, които подхвърлят на народа и се наричат „дарители“.
Два факта, които БОЕЦ доказахме с документи- само за охраната на Пеевски, Борисов, Гешев и Доган плащаме над 10 МИЛИОНА на година, а Пеевски „дарил“ 2000 теста за 10 000 лева на Банско и ние трябва да сме им благодарни. И втори факт – управляващите ни лапачи са осигурили още в началото на март маски и средства за защита първо на НСО, на своите гавази и на себе си, а чак след това въвеждат извънредно положение и почваме да осигуряваме лекари и болници, които и до днес не са осигурени напълно. Гавра и лицемерие.
Толкова може да изяде „човек“. Може да изяде дори собствените си съвест и морал!
Управляват ни лъжци и престъпници.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА