Божковиадата продължава, Наско Сираков бие Пеевски и Бойко за бос на „Левски“

След като Джироса (лъже)спасителя от Банкя, Черепа е готов да посочи новия собственик на ПФК „Левски“. В анкетата му убедително Наско Сираков бие Пеевски и Бойко

Името на новия собственик на Футболен клуб „Левски“ ще бъде посочено утре от 10 часа от настоящия господар на сините Васил Божков.
„Утре в 10:00 часа ще стане ясно името на новия собственик на 86.6 % от акциите на ПФК „Левски“, обяви той във Фейсбук.
„Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с клуба. Не се случи. Вие решете кой да получи собствеността. Тук ви предлагам четирите най-обсъждани кандидатури и възможност за свободен избор“, написа бизнесменът и пусна анкета, в която безспорен победител е синята легенда Наско Сираков, следван от Делян Пеевски, Сретан Йосич и Бойко Борисов. Мнозина определиха присъствието на депутата от ДПС, премиера и на сочения за сръбски наркобос в класацията за поредната подигравка с „Левски“, но броят на футболните фенове, гласували за тях, надвишават значително тези, подкрепили Тити Папазов и Тръст „Синя България“.
Най-вероятно Черепа ще уважи гласоподавателите и ще прехвърли собствеността на ПФК „Левски“ на бившия голмайстор Наско Сираков, който наскоро обяви, че е готов да поеме отговорността да е президент на синия клуб.
„Божковиадата с ПФК „Левски“ додея, досади и поомръзна и сега ни пускат друг нискотарифен спектакъл – за убийството на Марангозова, поръчано на един подполковник от НСО от Иво Масларов, който е син на първия съпруг на Емилия Масларова“, коментира във Фейсбук блогърът Любо Кольовски.
„Иво Масларов не поддържал никакви отношения със съпруга на бившият социален министър. Бизнесменът платил на подполковника авансово 50 000 лв., а сетне е духнал от Родината. Дрън, дрън – ярина и дъра-бъра, два чадъра, майни!“, коментира блогърът.