Виктория снима клип в Бургас, песента й е свързана с пандемията от коронавирус

Исках да кажа на хората да са позитивни, споделя Виктория. Тя снима клип Бургас. Песента й е свързана със сегашната ситуация около пандемията от коронавирус

Виктория Георгиева, която ще представя България на „Евровизия“ 2021, снима в Бургас своя нов музикален клип. Песента към него, по случайност, е свързана със сегашната ситуация около пандемията, съобщава БНТ.
Песента „Alright“ е написана още в началото на януари, като дори е трябвало да бъде в селекциите за Евровизия. Не случайно обаче екипът на Виктория решил да я запази.
„Това е много лична песен за мен. Много я харесвам, защото имах голямо участие в нея като автор. Исках да кажа на хората с това, че трябва да бъдем малко по-позитивни, да си помагаме повече и че нещата ще бъдат наред“, споделя Виктория Георгиева пред камерата на националната телевизия.
За снимачна площадка е избрана строящата се в момента спортна зала „Арена Бургас“. Започнаха снимките, които ще продължат на брега на морето.
„Поради еуфорията и въобще силното внимание върху Виктория в момента, ние бяхме длъжни да направим следващата стъпка с нов проект“, каза продуцентът Геновева Христова.
Съвсем скоро на екипа на Витория му предстои да започне работа по песните, които да бъдат избрани за следващото издание на „Евровизия“. Преди това обаче талантливата изпълнителка ще издаде албум.