Виц на деня: Красавецът Бойко признал на Мангъров, че ако беше Бойка, би му пуснал

Виж какво, Мангъров, ако бях жена, щях да ти пусна, изпуснал се Бойко след като 40 минути се разправяли за вируси. Премиерът чу гласа на науката вместо на страха, коментира доцентът
Виж какво, Мангъров, ако бях жена, щях да ти пусна. Това не е опит за обяснение в любов, а думи на българския премиер Бойко Борисов, изпуснати след дълъг разговор с инфекциониста доц. Атанас Мангъров.

Специалистът разкри пред бТВ, че близо 300 000 българи вероятно са имали контакт с COVID-19, а ниската смъртност се дължала на по-малкото на брой дълголетници у нас. Един по-второстепенен акцент – за срещата на инфекциониста с премиера Бойко Борисов, обаче придоби „вирусен“ мащаб в социалните мрежи.

Прави чест на премиера Борисов, че чу гласа на науката от мен, а не гласа на страха. Той разбра какво му казах. След срещата ми с него хората не бяха затворени нито на Цветница, нито на Великден, коментира доц. Мангъров.

Колко убедителен е бил? По собствените му думи – много: „Говорихме час-час и нещо и аз мисля, че той ме чу много добре и той ме разбра. С неговия цветист начин на изказване, някъде към 40-тата минута, преди да донесат кафето каза: „Виж какво, Мангъров, ако бях жена, щях да ти пусна“.

До момента няма официален коментар от страна на премиера.