Вярно ли е това ?! Задигнати няколко диаманта, на стойност около 30 милиона лева от дома на Минфин.

Дали е НЕновина или истина не знаем, но ето я публикацията :

„Снощният обир в дома на Горанов е от “Неуловимите”. Събираме пари за “революцията”… Задигнати са диаманти за 30 млн.лв.

Миналата нощ – точно в зората на 1 май, бунтовническата групировка “Неуловимите” извърши грабеж в апартамента на финансовия министър Владислав Горанов. Задигнати са различни ценности, но основната цел са били няколко диаманта, на стойност около 30 милиона лева. Групировката ясно заявява, че не се занимава с престъпления, за да обогатява себе си, а това е “революционен данък” – събиран от богатите, за да се финансира борбата. Подобен данък са събирали Васил Левски и другите революционери, от чорбаджии, турци, висши чиновници и всякакви народни изедници. Пари от изедницие, за извоюване свободата на народа. “Неуловимите” следват същия принцип. Ще взимаме пари от оялите се олигарси, депутати и министри, и с тях ще водим борба, за да изправим накрая същите тези грабители, пред справедлив Народен съд. Г-н Горанов е бил сигурен, че диамантите му (от къде ли ги е купил – може би от дарения от Кръстника) са били на сигурно, защото луксозният комплекс ЕСТЕ (собственост на олигарха Домусчиев) има жива охрана във всеки вход, камери, и вратите са бронирани. Диамантите са били в специален трезор, струващ 1 милион евро само той. Но за професионално подготвени хора, а сред нас има доста такива, тези мерки не са пречка. Ние сме готови да дадем всичките си умения, и цялата си енергия, за освобождаване на народа от тиранията на Бойко Борисов. Благодарим на министър Горанов за щедрото дарение… И Честит 1 май на всички люде, които изкарват хляба си с честен и почтен труд!

Неуловимите 01.05.2020″

https://neulovimite.writeas.com/snoshchniiat-obir-v-doma-na-goranov-e-ot-neulovimite?fbclid=IwAR3GVjejI6MpDbwt4qqbuNNunI2LZzrmNGZiO3__hQUUMMkiAt3v4NBtIlc

А Вие решете дали е истина и може ли пръскачът на пари с прескъпи часовници от хеликоптер да има толкова много или толкова много богатства ?!

колаж : Колажи и карикатури