В държавата на мафията говореното на истината да е престъпление и за извършването му се повдигат обвинения

Georgi Borisov Georgiev

БРАВО! Чакам ви.
С определение от 04.05.2020г. по ЧНД 436/2020 на РС Видин е уважено искането на ОДМВР Видин за принудителното ми задържане и извършване на криминална полицейска регистрация.
С определение от 05.05.2020г. по ЧНД 437/2020 на РС Видин е отхвърлена жалбата ни и е потвърдена взетата срещу мен МНО „парична гаранция“, макар размерът й да е намален от 2000лв. на 300лв. Съдът явно е установил, че разгласените от мен и БОЕЦ доказани факти за отговорността и вината на правителството и Щаба за взрива на заразата във Видин представлява престъпление и има вероятност да продължа да извършвам „престъпления“ и да разкривам лъжите на управляващите. Всички други съдилища отмениха всички наложени мерки – парични гаранции на всички други, на които бяха повдигнати обвинения по чл. 326 от НК. Ние обаче пишем история. Историята на мракобесието и режима на мафията в България. Историята на престъпленията на мафията в условия на криза и пандемия. Историята на действията на мафията довели до заразяване със смъртоносна заразна болест на стотици граждани и десетки медици и смъртни случаи. Историята на това как мафията лъже и убива и чрез репресии се опитва да заглуши гласа на непримиримите и да прикрие престъпленията си.
Така. Не мога да внеса гаранция за това, че съм казал и казвам Истината. Няма значение какъв е размера. Макар, че в държавата на мафията говореното на истината да е престъпление и за извършването му се повдигат обвинения и налагат мерки за неотклонение и парични гаранции. Искат от мен да внеса сума пари, като гаранция, че НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРЯ ИСТИНАТА? Няма как да стане, въпроса е принципен.
Няма как да стане и репресията с криминалната регистрация. Не съм криминален престъпник и прокуратурата и МВР могат да ми носят постановленията си само, за да им слагам печата „ГЕШЕВ Е ПОЗОР“ и да предават „поздравите“ ми към Каскета.
Представяте ли си колко ги е страх Борисов, Гешев и Щаба и на какво са способни, за да прикрият геноцида извършван от тях спрямо българският народ? Жалки страхливци и лъжци, които треперят от страх пред мисълта, че ще трябва да отговарят за извършените престъпления.
Битката продължава. Очаквайте следващите разкрития и действия на БОЕЦ.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА