И това момче Горанов претендира че е завършил нещо.

Говорит Москва, Товарищ Ленин – Пеевски! Направо си е съобщение на Софинфорбюро. Вся власть Советам, тоест Нам!
И това момче Горанов претендира че е завършил нещо. Не може да съществува подобен нетърговски и непазарен субект, без това да се счита като опит за манипулация на пазара и за държавна помощ, тоест ще се изисква разрешение от ЕК, което ще дойде „на кукуво лято“. Управлението на стратегическия резерв, ако през тази вратичка потърсят да финтират системата, не им позволява да оперират в търговия на дребно.
Времето ми е скъпо. За съжаление, този човек получава държавни пари за да твори и говори глупости, а аз просто не мога да им насмогна.
Не, не е само, както сполучливо в споделянията под тази статия е отбелязано че е задминал Гешев от ляво. Не, те не са толкова глупави, нарочно дразнят, това е информационна бомба в информационно минно поле, за да пробват реакцията, докато реално правят нещо друго. По-значимо и по-важно за тях.
Просто Пеевски мина в друг режим, разбра, че в частната му битност, не може да изкара лев /Лафка, Булгартабак изобщо всичко до което се докосне фалира/ за това нагазват в следващия, държавен етап в развитието на Пеевската олигархия.
Държавна петролна компания /вижте кой е в борда/, държавна лотария, държавни футболни отбори. Точно по калъпа Мултигруп на входа и на изхода на Кремиковци.
Особено с изречението не може да фалира, значи ще могат спокойно да си я източват и бюджета ще покрива загубите.
Като Ковачки Топлофикация София. Като Доган ТЕЦ Варна, като Пеевски – ТЕЦ Марица Изток -2 и Турски поток.

Фейсбук