Коронавирусът отстъпва пред изкушенията на ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР

След близо два месеца на застой, идва добра новина за ценителите на стила и качеството. Търговски комплекс ТРИА се завръща в ежедневието ни с изкусителните си витрини, с изненадите за познавачи, с познатия ритъм на класата и модерния шик, чиято достъпност липсваше на пейзажа. Клиентите, избрали да пазаруват в търговския център, могат да бъдат спокойни – взети са всички мерки за тяхната безопасност, като са спазени най-високи санитарни изисквания.

Единственият МОЛ в центъра на Бургас отново отваря врати, за да зареди своите клиенти с пролетно-лятно настроение. След 1-ви юни феновете на едни от най-популярните модни брандове, като ЕА7, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, MCS могат да очакват още много нови и свежи попълнения към колекциите за настоящия сезон.

Сега е моментът не само да дадем простор на мечтите си, но и да ги сбъднем. Защото отново имаме възможност за желана покупка в любимите си магазини на ТРИА СИТИ Център и нова визия, с която да се покажем.   Марките, които се предлагат с  намаление до 30 процента за нови колекции и  с 50 за предходни, са ЕА7, Emporio Armani underwear, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, North Sails, Freddy, Kocca, Colmar и др. В ТРИА са и качествените детски дрехи от марките Mayoral и Guess Kids, италианските брандове Mos Mosh, Stokton, Alexander Smith, MC2, Mochino, представени от магазин Carpe Diem. Fashion Boutique Denisa, който предлага ръчно ушити вечерни рокли от известни български дизайнери също ни очаква, а в добавка е и магазин за модерни златни изделия „Vladimir golden  jewelry”.

За допълване на новата „следкоронна” визия можем да се отбием в най-добрия фризьорски салон в града „Vogue Studio, а за добрата форма се доверяваме на Fitnes Centre and Spa “Tria Finesse”.

Отдих между шопинга в ТРИА СИТИ Център предлага прочутата верига заведения “Rose Garden” – с елитна обстановка, с много палми и цветя, както и две външни веранди, „легнали” върху площад „Тройката“, както и Bistro Roma” с уникалното и достъпно обедно меню.

Как да се радваме истински на цветния сезон в Триа Сити център знаят и показват – чрез усмихнатия екип от професионалисти, който търпеливо се грижи да ни консултира за най-подходящия и актуален избор.

Покрай коронавируса и принудителното маскиране забравихме удоволствието да облечем новите си дрехи. Пък и нямаше къде да си показваме премените… За щастие, онлайн магазин SHOP.TRIA.BG беше на разположение за нетърпеливите да пазаруват и остава добра опция за тези, които предпочитат уюта на дома.

И после – нека да е лято! Да кажем „Адио, корона” и си припомним – марковите изкушения са само на крачка от площад „Тройката”.

                                                                                       Комуникационна групA  Имидж Едвъртайзинг