Може ли Слави Трифонов да е алтернатива на Бойко?

Адвокат призова Слави Трифонов да си каже дали е политик или бизнесмен и намекна, че не можел да скочи срещу Бойко, но пък можело да вземе някоя реклама за 7/8

Може ли Слави Трифонов да е алтернатива на Бойко Борисов? Този въпрос вече вълнува бунтарите, на които им се ще да бият дузпата на ГЕРБавите и вожда им.
Бившият депутат Емил Василев намекна, че Дългия не може да е алтернатива на ГЕРБавия, защото все още дори не се е определил дали е политик или бизнесмен.
„Аз ли направих завоя, Слави ли дойде на моя /перифраза по бай Йосиф Петров/. Щото аз тия неща ги разправям от месец и половина. Крайно време е Слави да се осъзнае ПОЛИТИК ЛИ Е ИЛИ БИЗНЕСМЕН. Хем обявява политически проект, хем гледа да прибира пари от реклама в собствената си телевизия. Така няма да стане, Слави. Две дини под една мишница не могат да се носят, щото от два стола се пада на земята. Време е да се определиш какво си“, призова адвокат Емил Василев във Фейсбук.
Или може би не му стиска да скочи на Бацката, а може би му дадоха някоя -друга рекламка в 7/8, пита той.
„Ако иска да направи нещо в политиката, Слави трябва ясно да се идентифицира като алтернатива на статуквото поне една година преди изборите. Часовникът му цъка, време почти не му остана“, коментира адвокат Василев.