Предизборната кампания е вече открита

Илиян Василев
Като гледам какъв мощен пиар му правят на Мутафчийски, зад граница, с адверториали, значи предизборната кампания е вече открита. От тази сутрин.
Забележете колко е перверзна ситуацията. ББ може да заговорничи с Гергов и Пеевски с Драго Стойнев за да овладеят от две страни БСП и това е проява на партийно-политическа мъдрост, включително и по линия така борим комунистите. В това число и върлите антикомунисти от кръга Харизанов и около СДС корпулентния евродепутат, ръкопляскат. А ако някой от ДБ тръгне да разсъждава на тема взаимодействие, дори не с Нинова, а с Мая Манолова или някой други, веднага го тричат.
Ако някой изобщо си помисли да отбележи, че Радев е казал нещо нормално и полезно, веднага е разпнат медийно, поради временно отсъствие на пряка възможност да сторят това физически. Но ако утре ББ намери за нужно, да си оправи отношенията с Радев, както се прегръщаше по паради преди, то тогава отново ще изтъкват изключителната му политическа мъдрост, най-вече клакьорите от СДС и ТВ Европа. Те ще изпълват въздуха с възгласи „конграчулейшънс“.
За Пеевски и Гешев не говоря изобщо. Само минавам.
Фейсбук
Снимка : Радев награждава и повишава в звание своя бъдещ конкурент за президентското място през 2018 г.