Слави подкара мисирките, станали слуги на Мутафчийски

Слави Трифонов предлага жените да плетат венци от цветя на Мутафчийки, а мъжете да варят алкохол и да го кръщават „Генералска ракия“

Разбрах, че в неделя БТВ са реализирали предаване, в което деца задават въпроси на ген. Мутафчийски, сподели във Фейсбук Слави Трифонов.
„И веднага ми хрумнаха още идеи за подобни предавания: Жени плетат венци от цветя и ги слагат на главата на ген. Мутафчийски, мъже варят ракия и в знак на уважение към ген. Мутафчийски я кръщават „Генералска ракия“. Или ген. Мутафчийски излиза за работа, пали си колата, но въодушевена група хора го вади от колата и го носи на ръце до работа“, добавя шоуменът.
„Мога и още: Студенти от Художествената академия кандидатстват за „Гинес“, като рисуват портрет на ген. Мутафчийски в размер километър на километър. И тук имам въпрос: Кой друг вижда, че в тази ситуация властта абсолютно се е самозабравила и голяма част от медиите са се превърнали в слуги?“, сподели Трифонов.
“Между другото, докато на брифингите мисирките питат „дали тамянът влияе по някакъв начин на коронавируса“, то едно дете под 10 години е задало следния въпрос на ген. Мутафчийски: „Защо толкова слушате Бойко Борисов – трябва той да ви слуша?!“. Виждате какво пита мисирката, имаща се за журналист и какво пита едно хлапе. Няма как да отсъдим в полза на мисирката, нали?“, пита той.
Мисля, че детските въпроси ознаменуват тоталния крах на българската мисирска журналистика, коментира шоуменът.