Черепа изкара Гешев талибан, назначен от Пеевски

Пеевски седи в сянка като паяк, дърпа конците, каза Черепа. Публична тайна е кой назначи Гешев, добави той, намеквайки, че депутатът от ДПС е избрал главния прокурор

Талибанът Гешев и неговите слуги разрушават световно културно-историческо наследство. А знаете ли кое е общото между онези мутри и тези мутри? Борисов! И тогава беше, и сега! А кое е различното знаете ли? Пеевски. Тогава го нямаше, но сега го има. Тези „разкрития“ избълва в ефира на бТВ бизнесменът Васил Божков.
С него се свърза по телефона водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян. Бизнесменът сподели, че си живее в Дубай.
Той припомни как талибаните взривиха статуите на Буда, как ИДИЛ разруши Палмира и ги сравни с главният прокурор Иван Гешев, а после се закани да съди България.
„Аз съм подал вече иск в съда в Лондон, чиито решения са задължителни за България, специално за културно-историческото наследство и за картините. Унищожаване на културно-историческо наследство е престъпление срещу човечеството“, добави Черепа.
На въпроса на водещия Антон Хекимян каква е ролята на Пеевски, той отговори, че депутатът от ДПС седи в сянка като паяк и дърпа конците.
„Да не би аз да съм назначавал Гешев за прокурор? Публична тайна е кой го назначи. И нека да разследва Гешев това, което го казах за закона. Да почнем оттук! Ако Гешев не разследва, значи е бухалка“, отсече Божков.
Той открито обвини прокуратурата, че се използва като бухалка от управляващите и намекна, че са му искани подкупи, като сравни ситуацията с мутрите и годините на Прехода.
„Бухалките вече не са прътове и вериги, бухалките са прокуратура, ДАНС и НАП – съсипват всичко. Едни им казват „мафия“, други – „хунта“, допълни той.
„България се управлява от хунта в момента. Докато не ми се случи това нещо, аз не вярвах“, сподели Черепа.
Той призна, че се страхува да се върне в България, защото тук властва беззаконието и ако бъде арестуван, жив няма да излезе от ареста. „Случват се нещастни случаи там… Това са хора, които нямат задръжки, нямат спирачки“, обясни бизнесменът.
От далечен Дубай той разкри каква е ролята на Пеевски и кой е оплетен в мрежите му, оплетени в сянка, кой назначи Гешев и на кого прокуратурата служи като бухалка. Естествено държавното обвинение не обръща внимание на думите, казани от едни беглец, но пък те имат силата на бомби, които може да взривят търпението на хората и паяжината най-накрая да бъде разкъсана.