Бойко на мушката на Доган? Соколът иска да ни управлява без ГЕРБ?

Адвокат предупредил Бойко, че ченгесарите ще го изхвърлят от властта. Доган ще се стреми да бутне ГЕРБ от властта и да управлява в следващия парламент, коментира Емил Василев

Политическо цунами връхлетя Толупия, пардон България. Ден, след като в стремежа си да обясни номера със снимките на пачките във валута и пищовът върху нощното шкафче до спалнята си, премиер съвсем се омаскари. Президентът Румен Радев го съсипа, като разкри очевадната истина, че дори да има дрон, няма как да е толкова добър, че да може да влиза в спални, да прави записи, да да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки. Така отпадна смехотворният вариант държавният глава да шпионира отгоре Бойко Борисов и да го снима докато хърка. Сега остава само да се намери кой да каже как с премиерската си заплата си е осигурил тези „джобни“ пари. Твърденията на ГЕРБавите депутати, че някой беден служител от охраната или пък чистачка е напъхала едрите еврови банкноти в нощното шкафче на премиера, за да го злепостави яко издиша. Отде са се взели парите си е голяма мистерия, но никой няма да повярва, че са пуснати с дрон или от бедняк. Нужни са по-логични обяснения, за да не се сгромоляса съвсем доверието в политическия елит.
„На Радев му подарили дрон и той си го „кара“ на 1 метър от Него!!! Смятайте за какви идиоти ни смятат!“, коментира във Фейсбук шоуменът Къци Вапцаров.
Според бившият депутат Емил Василев пък компроматите срещу премиера (улеснени от собственото му безотговорно поведение), които са по силите само на спецслужба и активизацията на Цв. Цв. и Цв. Й. ясно показват, че не кой да е, а лидерът на ДПС Ахмед Доган ще се стреми да бутне ГЕРБ от властта. Властелинът на обръчите (б.а. от фирми) се готвел да управлява в следващия парламент с двама-трима по-малки партньори. „Схемата се улеснява от насипното състояние на БСП, които нищо чудно пак да слязат около 10%. Разпадът на държавността продължава с бурни темпове“, обясни във Фейсбук адвокат Василев.
НСО, ДАНС и ГДБОП са си направо за разформироване, щом допускат такива подигравки с българския премиер, коментира той.
„Защо братушките атакуват ЕС точно чрез Бацката с тия компромати? Ми щото явно е най-умният измежду лидерите на страните-членки“, добавя той.
„Ченгесарите яко работят Бацката. Първо с насочен микрофон от поне 300 метра по вибрациите на стъклото на прозореца го записаха какво му е мнението за „кърджалийската проста“. После му подхвърлиха „девойка“, която му снима леглото „преди“ и „след“. Кой знае какво още има да му изкарват“, сподели Василев.
„На някой да му направи впечатление, че един двоен руски агент от котилото на г-н Доган, бивш шеф на ДАНС, след дълга пауза точно вчера направи пространно изказване по медиите по „проблеми“ на националната сигурност“, попита той.
„Почва да ми става жал за тоя кретен. По времето, когато си мислех, че е по-умен, отколкото изглежда, лично съм го предупреждавал, че един ден ченгесарите ще го изхвърлят от властта, като визирах руските двойни агенти в ДАНС и ГДБОП. Казах му не просто да ги разкара, а в затвора да ги вкара, а той – с перце ги погали Драшковци и Йовчевци и пр. про-руско-депесарска сган. Хак да ти е сега, Бацка“, коментира адвокатът.