До момента отговор нямаме по няколко от най-важните сигнали!

Georgi Borisov Georgiev

НЯМА да ви разказвам приказки, само факти.
Помните ли #АпартаментГейт? До сега прокуратурата изпра Каракачанов, Карадайъ, Цветан Цветанов, Цацаров и тн. БОЕЦ обаче внесохме 23 сигнала тогава. До момента отговор нямаме по няколко от най-важните сигнали! Един от тях е сигнала за огласената от Биволъ ревизия на Цветанов от КОНПИ, при която са прикрити негови незаконни доходи за над половин милион лева! Ако си спомняте след публикуваните от биволите документи, които бяха предоставени от БОЕЦ, Пламен Георгиев заяви, че до дни ще извършат проверката. Мина една година, Пацо Терасата замина да консулства във Валенсия, но отговор няма, а Цветанов вече е изпран и от прокуратурата. Това означава само едно – Цветанов се е договорил с Пеевски. В този „любовен триъгълник“ – Пеевски, Цветанов, Борисов един е излишен и нервността на мутрата е показателна.
Нямаме отговор и по сигналите на БОЕЦ срещу Борисов за зайчарника, както и срещу неговият братовчед Радослав Иванов за симулативни сделки и заменки за милиони с общински имоти по времето, когато Борисов е кмет на София!
Нямаме отговор и по сигнала на БОЕЦ срещу Буда за неправомерното използване на правителственият самолет за частно-партийно посещение в края на 2019г. Тогава Борисов заведе своите калинки и корумпета за наша сметка на конгрес на ЕНП до Загреб.
Нямаме и отговор по сигнала на БОЕЦ срещу Бойко Борисов за Къщата в Барселона!
Прокуратурата се занимава с всичко друго, но не и с тези важни за обществото теми и проверки. Позор Гешев се превърна в Жалък Гешев, в смешник преследващ селските казанджии и поръчаните от господарите му олигарси.
Всякакви срокове за извършване на проверки по посочените сигнали са изтекли. Гешев мълчи, като гербаджия на разпит в ДАНС, а Буда, Пеевски и Черепа се замерят с комикси! Едно време мутрите се стреляха по софийските улици, а сега си рисуват картинки с балончета с текстове. Тези освен позор за държавата са срам и за мафията и мутрите! И мутрите ни се оказаха, като управниците – безполови страхливи мишоци. Всъщност те си едни и същи.
Испанската прокуратура обаче действа. И БОЕЦ никога не се отказваме.
До дни БОЕЦ ще поиска среща с Гешев, за да даде отговори какво става с тези сигнали и проверките по тях. Преди 4 години БОЕЦ отправихме подобно заявление за среща и с Цацаров, но дебелия се скри, като лалугер в дупката си и три седмици не си подаде носа, а от НСО увеличиха щата на охраната му. Сега ще ви покажем, че Гешев е по- страхлив и от Цацаров, макар да е трудно да си представи човек такова ниво на шубелизъм. Така е, освен алчни, подли и зли свинете са и изключително страхливи! Скоро ще го видите с очите си, когато се изправим срещу тях на площадите. Само пазете Фалкона да не избягат.
Продължаваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА