Как да преборим коронавируса? Бойкот на тестовете и на медицинската мафия!

Всички сме жертва на на медицинската мафия, намекна адвокат Емил Василев. Според него тестовете срещу коронавируса потвърждават теорията на доц. Мангъров

Откога им обяснявам на Баце и Щаба как да намалят броя на заразените и да спасят туристическия сезон и психичното здраве на нацията – просто намаляват броя на тестовете и готово! Днес за пръв път ме послушаха и намалиха броя на тестовете от 2000 на 500 и резултатите не закъсняха: само 33 новозаразени за денонощието. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.
Светът отново ще заговори за изключителните постижения на Баце в борбата с коронавируса, шегува се адвокатът.
Майтапа настрана, ама май най-накрая разбраха: колкото повече тестове, толкова повече се потвърждава теорията на Мангъров, че ще оздравеем, като го преболедуваме всичките, добавя той.
„Бях решил да спра темата с короната, щото досади на всички, но нещо пак почвам да се дразня, като гледам как ни правят на маймуни. За последните 4 дни починалите са 16 души, по официални данни на Щаба. В същото време заразените в интензивно отделение, демек болните с тежки прояви си стоят все 13 души. Откъде тогава идват жертвите? Да не би да имаме само 13 легла за тежки случаи и някое като се освободи, веднага отново се заема, та са все 13?“, пита адвокат Василев.
„Всъщност интензивните легла в България са над 2000. Освен това нали силата на вируса според специалистите намалявала, защо у нас броят на заразените и починалите расте? Оставам с впечатление, че всеки починал от хронично заболяване бива посмъртно тестван за корона и веднага обявяван в списъка на Щаба. Очевидно върви сериозен бизнес с тестове, защото тяхната бройка непрекъснато се увеличава, респ. увеличава се и броят на положителните такива“, коментира той.
„За сравнение в момента се правят двойно и тройно повече тестове, отколкото по време на извънредното положение. Зорлем се вдигат числата, та успяхме да подплашим словенците и латвийците, които почнаха да отказват резервации и наново да ни въвеждат карантина. Получава се странна ситуация – за държави, в които установената корона на база население е в пъти по-голяма, отколкото у нас, карантината се отменя, а за българите се въвежда наново“, пише бившият депутат.
„Сами сме си виновни и по морете скоро туристи няма да видят. Явно някой прави добри парички в момента и е готов на първо място да ни изкара по брой заразени, само и само да си прави пачката. Цената на един тест е 130 лева. При над 2000 теста дневно, някой си вкарва в джоба по близо два милиона лева седмично. Найс, а? Лечението на короната се заплаща от Здравната каса, затова болниците дават мило и драго да имат такива пациенти“, добавя той.
„Накрая какво излиза? Май здравната мафия си измисли и създаде един много удобен вирус, който без да е особено смъртоносен и заразен се оказа златна касичка. Стотици милиарди ще се завъртят в този нов бизнес – „Противодействие на Ковид 19“: тестове, клинични пътеки, ваксини, лекарства и пр. Пък вий си пийте хапчета за нерви и психични разстройства, носете маски и си мерете през 5 минути температурата“, пише в социалната мрежа адвокат Василев.
„Също така си бройте стотинките, ако са ви останали такива след два-три месеца стоене за без пари в къщи. Все повече си мисля, че всички сме жертва на на медицинската мафия. Покрай нея намаза и политическата мафия, както и определени бизнеси. Отнесоха го обикновените хора, както и хотелиерите, ресторантьорите, туризмът и транспортът“, добавя той.
„По някаква случайност това е половината бизнес в БГ. Честито! Ма, Бойко сега нямало да допусне повторно затваряне на държавата. Няма и нужда, защото тя вече фалира и последиците от този измислен вирус ще се борим поне едно десетилетие“, коментира адвокатът.