Как се управлява Бандустан!? Имаме хибрид между Пиночет и Бокаса (АУДИО)

Велизар Енчев коментира новите скандални записи с Бойко и изтъкна, че имаме хибрид между генерал Пиночет и канибала Бокаса

Имаме балкански хибрид между генерал Пиночет и император Бокаса. Така бившият депутат Велизар Енчев коментира новите скандални записи, които се появиха ненадейно в пощата на колегите от „АФЕРА“. На тях се чува как премиерът споделя на Валентин Златев, че хич не му било приятно като чувал, че бизнесменът бил основният гръб на Корнелия и Румен Радев.
„Трябва да се подиграваме и да изглежда смешен, а това го искам във вечерните новини“, казва Бойко пък за президента.
„Така се управлява Бандустан, в който назначеният от метрополията губернатор мачка племето и сваля главата на всеки, опълчил се на свещената му особа“, коментира Енчев.
„Имаме балкански хибрид между генерал Пиночет и император Бокаса. Първият застреля президента си и направи от стадионите концлагери, вторият канибалстваше опозицията“, добавя патриотът.
Какъв ли сценарий ни е отредила съдбата: африкански или латиноамерикански, пита той.
Отговорът е ясен – съдбата няма пръст в тая работа, сценарият е колониален. Колонизаторите дърпат конците от оралния, пардон Овалния кабинет на Белия дом или от централата на демонократите (както казва Пламен Пасков), а покорните изпълнители са готови на всичко, за да не се простят с властта си и да не бъдат осъдени след това. Опитат ли се да се опълчат на US-господарите си всички научават за пачките и кюлчетата в нощното шкафче.