Каракачанов скъса и да остави на друг пещерата на Али Баба!? Никога!

Каракачанов плаши гаргите с ултиматума, че ще напусне коалицията с ГЕРБ. Как да оставиш на друг министерски кабинет, който е пещерата на Али Баба, пита Енчев

Красимир Каракачанов да скъса с ГЕРБ и напусне кабинета си? Никога! Никога няма да остави на друг пещерата на Али Баба! Това сподели във фейсбук патриотът Велизар Енчев.
“След като измамиха избирателите с обещанието „полицай във всяко селище“, днес патриотарите опитаха да пуснат в парламента димката “доброволни отряди“, които щели да преборят битовата престъпност”, коментира той.
“Самата идея за подобни формации е признание за капитулацията на властта във войната с битовия тероризъм, за което пряка отговорност носи вицепремиерът на силовите ведомства Красимир Каракачанов”, сподели Енчев в социалната мрежа.
“Въпросните „доброволни отряди“ са патриотарското копие на паравоенни формации, раждащи се в държави с разградена държавност или на територии, запалени от гражданска война”, добавя той.
“Ако Каракачанов ще въдворява ред с методите на ВМРО от 30-те години на миналия век, да му припомним, че вчера отбелязахме годишнината от преврата на 9 юни 1923-а, когато вемереовските чети потопиха в кръв Пиринския край, изтезаваха и екзекутираха земеделския министър-председател Александър Стамболийски”, коментира бившият депутат.
С такива ли чети, наречени за благозвучие „доброволни отряди“, ОП ще се справят с битовата престъпност, пита той.
“Апропо, Каракачанов и тричащият му кучета партньор плашат гаргите с ултиматума, че ще напуснат коалицията с ГЕРБ. От 2014-та до днес съм преброил поне десетина подобни заплахи, до една завършили с подвитата опашка на патриотарите”, изтъкна Енчев.
“Сладка е софрата в най-богатото министерство, където изтичат милиарди за пушкала, фантоми и фрегати. И как да оставиш на друг министерски кабинет, който е пещерата на Али Баба?”, добавя той.