Кирил Ананиев играе театро, ще глобява боса заради липса на маска

Освен боса на ГЕРБавите с 300 лева ще олекнат и министър Аврамова, епископ Евлогий и всички журналисти, влезли в Рилския манастир без маска. Кирил Ананиев преиграва

Премиерът Бойко Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, Адрианополският епископ Евлогий и всички журналисти, които са снимани в Рилския манастир без маски, ще бъдат глобени, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.
Те ще олекнат с 300 лева, защото нарушили противоепидемиологични мерки, които са в сила от днес. По разпореждане на здравният министър Кирил Ананиев всички в републиката, включително и премиера са задължение да се маскират на закрити обществени места.
Странни неща се случват в Тулупия, пардон в България! Кирчо ще глобява боса на ГЕРБавите, защото отишъл в дома Господен без да е маскиран. Човек би си помислил, че в милата ни родина има железен ред и всички, дори и Бойко ще отговарят пред закона за това, което са направили. Това би било чудесно, но на всички е ясно, че Ананиев играе театро. Шефът му няма да се нареди на опашка да си плаща дълга към държавата. Кирчо да не преиграва с маските, защото на всички е ясно, че не може да запуши устата на Бойко. Както казваше убития Милен Цветков „маските са, за да мълчите, а не за да ви пазят!“.