Кое му е скандалното на скандалните записи с Борисов?

Скандалното е нормално, защото нормалното е скандално. Така блогърът Любо Кольовски коментира скандалните записи с Бойко Борисов

Може ли едно нещо да е скандално, пък да продължава повече от 20 години, пита блогърът Любо Кольовски. То си е естествено и напълно нормално, коментира той
Защо наричат снимките, записите и другите компрометиращи премиера Бойко Борисов материали СКАНДАЛНИ? Кое им е скандалното? Тези въпроси заби на приятелите си във Фейсбук блогърът и журналист Любо Кольовски.
„Та нима никому не е било известно, че Бойко е бил и може би още е член на БКП, бил е прост пожарникар и доносник на ДС, носил е куфарите и вардил колите на бандитите от ВИС и СИК, бил е вардянин на тръбопровидите на „Лук ойл“ посредством фирмата си „Ипон“, бил е вардянин на Тато, че сетне и на Симеончо Кобургготски?“, добавя той.
„Бил е главен секретар на едно МВР, което си прибираше глобите и таксите посредством банката на приятелката му, бил е кмет и остави кметския стол в София на една даскалица? Та, кое казвате, е скандалното в записите, снимките и другите материали, които регулярно се появяват в публичното пространство? Може ли едно нещо да е скандално, пък да продължава повече от 20 години? Според мен, не може“, обясни Кольовски.
„Не е скандално всичко това. То е естествено и напълно нормално. Спрете възклицанията! Скандалното е нормално, защото нормалното е скандално“, добавя той.
„Медиите и дописниците-публицисти се надпреварват да тиражират поредния запис на премиерчето. Този път разговорът е с Валентин Василиевич:
„Оъъъъъхххх… Обличам се да отивам в Брюксел, че да вечерям с Урсула у тях, а ше закусвам с Шарл Мишел сабалем…“, казва Бойко на Вальо“, уточнява Кольовски.
„Следват иронични подмятания, закачки, подигравки, злостни задоволства, че Бойко пак е прицел на всенародното веселие. И никой, никой не се досеща и не се пита какви чувства, вълнения и усещания за низост и срам обземат мислите на Урсула и Мишел, като си представят, че трябва да вечерят и закусват с тоя неандарталец в елегантен и изискан европейски интериор с елементи от Викторианската епоха! Урсула и Мишел най-вероятно много се тревожат Бойко да не счупи някоя китайска порцеланова ваза, или да не гепи някоя сребърна лъжичка от колосаната покривка!“, коментира блогърът.