(М)истерия: Къде потъват парите на Черепа

Ден, след като атакува Шайката с Истинска приказка за Али Баба и 240 разбойника, Черепа сподели, че плаща разходите по банков път, но парите не са налични и пита къде са

През февруари месец тази година финансовият министър Влади Горанов ми назначи данъчна ревизия. Тя ще установи, че след плащане на всички данъци, съм теглил огромни суми в брой от личната си сметка. Това сподели във Фейсбук бизнесменът Васил Божков. Всичките ми останали разходи са плащани по банков път, добавя той.
„Тези пари не са налични в брой. Къде са?“, пита Черепа.

„Прокуратурата показа снимки от февруарските си грабежи, представяйки ги като актуални. За да заснемат публикуваните кадри, на 5 февруари са принуждавали служители на Фондация „Тракия“ (Thrace Foundation) да вадят предмети от хранилищата и да ги оставят по земята. Тези свидетелства също са включени в заведените дела“, разказва хазартният бос.
Ден, след като той атакува Шайката с Истинска приказка за Али Баба и 240 разбойника, сподели в социалната мрежа схема, озаглавена „История на рекета“, в която разяснява как е бил принуден да плаща така „Помагане“.
Черепа твърди, че Бойко Борисов го е изпратил при финансовият министър, за да му кажел какво да прави. Бизнесменът цитира Влади Горанов. По думите му ковчежникът поискал 20% от печалбата да е за тях, за да не отменят закона. Вижте схемата тук:

За тези, които не са разбрали приказката. #БъдетеЗдрави

Публикувахте от Васил Божков в Понеделник, 1 юни 2020 г.