Павел Попандов с идея за кокошкарника на Алепу: Бойко да пъха тарикатите в килиите!

Бойко Борисов каза, че това, което се строи на Алепу, щяло да е един чудесен кокушкарник. Там трябва да направят клетки и да вкарат всички, които имат вина, каза Попандов

Актьорът Павел Попандов предлага в четириетажната стена на Шофьорския плаж, която премиерът Бойко Борисов изкара кокошкарник, да бъдат настанени всички тарикати, виновни за това безобразие.
„Бойко Борисов каза, че това щяло да е един чудесен кокушкарник или птичарник, но не. Там трябва да направят клетки като в зоологическата градина и да вкарат там всичките тези, които имат вина за това, което не желая дори да го гледам“, сподели актьорът пред бТВ.
Той твърди, че никога на Алепу не е имало свлачище.
Актьорът споделя, че ако трябва сега трябва да изпее песента към филма „Оркестър без име“, вероятно текста на „Оставаме“ трябва да се промени и да стане: „Не, няма да останем тук, където скоро няма да го имаме морето“.
„Така наречения Шофьорски плаж и този път го помня от 70-те години. Това е един изключително здрав път. През 1975 г., когато започнахме да снимаме „Щурец в ухото“, целият трафик минаваше по него. След това по нареждане на Людмила Живкова преправиха друг, защото искаха в Аркутино да направят пионерски, международен лагер“, заяви Попандов.
„Това е най-вероломната кражба. Да ти откраднат часовника, но да посегнат на спомените ти, е наистина страшно и вината във всички нас, защото търпим хора от висшите етажи на властта, които казват „няма кой да ме накаже“. Друг пък повтаря „аз давам порциите“. Трябва да потърсим вината в нас, защото сме допуснали такива хора да ни управляват! Те раждат корупцията и това усещане за безнаказаност“, каза още актьорът.