Прокуратурата обяви Васил Божков-Черепа за НЕВИНЕН след сигнал на БОЕЦ!

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

ВАЖНО!
Прокуратурата обяви Васил Божков-Черепа за НЕВИНЕН след сигнал на БОЕЦ! Изключително важно – поредният абсурд. (документи)

На 30.01.2020г. БОЕЦ внесе Сигнал до Върховна касационна прокуратура срещу Делян Пеевски, Кирил Домусчиев и Васил Божков за участие в организирана престъпна група с цел организиране на мащабна измамна схема за производство, продажба и реклама на лотарийни билети от „Национална лотария” и въвеждане в заблуда на българските граждани, че чрез покупката им могат да спечелят огромни суми. Като чрез престъпната схема са реализирали печалби в размер на стотици милиона лева и са нанесли щети на държавата за над половин милиард лева!
Днес БОЕЦ получихме и отговора на Специализираната прокуратура – ОТКАЗ да бъде образувано досъдебно производство, като изрично е посочено, че НЯМА ДАННИ за извършени престъления от лицата посочени в сигнала (Васил Божков, Домусчиев и Пеевски)! След тази прокурорска индулгенция автоматично няколко от обвиненията срещу Черепа отпадат. Този отказ на прокуратурата да разследва по същество сигнала на БОЕЦ е изключително важен и ни дава нужното правно основание да изискваме разследването да бъде поето и извършено от Европейската прокуратура. Освен за корупция, става дума и за данъчни и финансови измами, включително и с ДДС, което е в ресора на Кьовеши!
Дори и за най-заблудените и зомбирани слуги и поддръжници на управляващата ни мафия вече е ясно, че прокуратурата и Гешев са инструмент в ръцете на мафията, в ръцете на Борисов и Пеевски! Бухалка срещу неудобните и пералня за господарите.

Ще обжалваме този отказ на СП, за да дадем възможност на българските граждани сами да се убедят, че прокуратурата е превърната в мутренска бригада за репресии и мачкане на непримиримите и е абсолютно неспособна да се противопостави на корупцията! Прокуратурата е превзета и подчинена на мафията. Тези прокурорски постановления за откази да се образуват досъдебни производства срещу олигарси и мафиотски босове са нейните самопризнания!
Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове!
До дни БОЕЦ ще обявим и дата за Национален граждански протест и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА
http://www.boec-bg.com/archives/3390