Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_534_3.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/avantageto/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2024
Ръст на заразени с COVID 19 заради битката на олигарсите? | Авантаж

Ръст на заразени с COVID-19 заради битката на олигарсите?

Олигарх ще прави партия, за да бутне други олигарси, които преди това бутнаха него, коментира адвокат Емил Василев

Карикатура: Колажи и карикатури
Олигарх ще прави партия, за да бутне други олигарси, които преди това бутнаха него. И до кога така ще ни се прожектира филмът „Битката на олигарсите“? Това сподели във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.
Хората нищо не печелят от кално-мазните борби на олигарсите, добавя той.
„Как? Как успяхме след 30 години „демокрация“ да се докарахме до олигархичен режим, затънал в корупция и злоупотреби“, пита Василев.
„Политическите проекти трябва да са изградени от позиции, не от коалиции. Позициите ми са: върховенство на закона, независимост на властите, отпадане на имунитета за народни представители, референдуми за важни обществени теми, електронно гласуване и администрация, оптимизиране на държавните служители, прозрачност на отношенията между бизнес и власт, персонална съдебна отговорност към държавни служители, нарушили закона, забрана на партийните субсидии и финансова ревизия на досегашното управление“, сподели в социалната мрежа Васил Божков.
Колкото повече той притиска властта, толкова повече се повишава броят на заразените с COVID-19. Проклетият коронавирус прилича на вампир, който се храни от страха на управляващите. Колкото повече треперят натиреният олигарх да не събори избраните олигарси, толкова по-голям е ръстът на новозаразените.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!