Слави Трифонов: Бойко ме сочи за враг, кой трябва да си ходи?

Какво общо имаме със скандалните записи, в които председателят на Парламента е обруган и със снимките, на които Бойко спинка? Ние сме само зрители, призна Слави Трифонов

Бойко ме сочи за враг, но кой е виновен за скандалите и кой трябва да си ходи? Мисля, че отговорът е ясен на всички. Това сподели във Фейсбук Слави Трифонов.
Той определи брифинга, на който Бойко Борисов заговори за дронове и врагове, които го следят, като нещо средно между споделяне, оплакване, тъжна констатация, разстроен вопъл и гузно оправдание.
„Tа, на тази така наречена “пресконференция“ министър-председателят ме посочи като враг, който иска да разруши неговото управление. Виж ти, това го казва човекът, на чието подчинение са МВР, ДАНС, армията, службите и почти всички медии. Че как мога аз и по какъв начин да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?“, пита Дългия.
„А всъщност истината каква е? Скандал след скандал, корупция, България на 111-o място по свобода на словото, използване на Ковид-19, за да се плашат хората и да се заздравяват позициите на властта, скандални записи, в които председателят на Парламента е обруган, скандални снимки, на „които Баце спинка“, а до главата му пистолет и пари във шкафчето…
Е, какво общо имаме ние с всичко това?“, добавя той.
„Ние с вас сме зрители и за съжаление – потърпевши. Ние, като граждани, трябва да живеем в свободна, правова, уредена, законна европейска държава, каквато България под това управление видимо не е! Така, че кой е виновен за това състояние и кой трябва да си ходи? Мисля, че отговорът е ясен на всички“, коментира Слави Трифнов.