Смях! Бойко захапа Цветанов, имал чиста съвест, защото спинка сладко

Пожелавам успех на Цветанов, каза Бойко Борисов по повод бъдещия му политически проект и допълни: „Което куче ме е захапало, все е побесняло!

Който спинка сладко, има чиста съвест. Това изтърси премиера Бойко Борисов по време на среща на актива на ГЕРБ в Стара Загора, на която присъства и бургаския кмет Димитър Николов.
Изказването му идва по повод снимките от спалнята му, които се появиха в публичното пространство, съобщава Нова телевизия.
Колко сладко спинка и колко му е чиста съвестта трудно може да се разбере от едни снимки, на които се виждат и пистолет, пачки и кюлчета.
Бойко Борисов не пропусна да захапи и бившия си заместник в ГЕРБ Цветан Цветанов.
„Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казвал. Не ми е приятно и вие да казвате. Той се е срамувал от нас. Пожелавам успех“, каза вождът по повод бъдещия политически проект на Цветанов и допълни, както се казва „Което куче ме е захапало, все е побесняло! „Който може да играе карти, приятна игра“.
Дали Цецо може да играе карти и кое кученце ще побеснее не е толкова важно, колкото кокала, пардон властта, заради която ще има страшен вой и скандални снимки понед до изборите. При всички случаи хапането, пардон компроматите ще откраднат съня на доста от политиците без значение колко им е чиста или мръсна съвестта.