Хунтата граби, Черепа я бори?

Хунтата продължава да граби, а прокуратурата им помага. Това сподели в далечен Дубай Черепа ден, след като пита Бойко ще намериш ли поне малко достойнство

Хунтата продължава да граби. Прокуратурата им помага. Политиците мълчат. Институциите бездействат. Това сподели в далечен Дубай Черепа ден, след като пита Бойко ще намериш ли поне малко достойнство.
Преди 30 години един милион българи излязоха и промениха историята, сподели преди минути във Фейсбук Васил Божков.
Благодаря ви за подкрепата, пожеланията и сигналите, добавя бизнесменът – беглец.
Време е властимащите да се осъзнаят и да понесат последствията от действията си, призова той.
Утре ще ви задам въпрос, на който вярвам, че ще отговорите, сподели Черепа в поредното видео послание, публикувано в социалната мрежа.

„През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?“, попита той премиера вчера.
Хунтата граби, а Черепа я бори. Може ли наистина човекът, научил българите да търкат белетчета в стремежа си да се спасят от бедността и мизерията, да ни спаси от хунтата!? Едва ли, но поне казва това, което управляващите не желаят да чуят. Нужна е промяна, за да се освободим и от грабителите, и от зависимостите!