Черепа с нови компромати срещу Бойко и Горанов, зове за ареста им

Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова да бъдат отстранени от заеманите длъжности и задържани, за да не възпрепятстват разследването, настоява Черепа

Нова порция компромати срещу управляващите изсипа във Фейсбук Черепа. Той настоява Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов да бъдат арестувани.
„Вече сме повече от 100 000. Благодаря ви!“, сподели Васил Божков в социалната мрежа.
„Вече втора седмица Прокуратурата бездейства след подадения от мен сигнал. Телефонът, адресът и местоположението ми са им предоставени, но все още никой не ме е потърсил за показания и за доказателства“, добавя той.
„Въпреки публичните доказателства и признания Гешев продължава да демонстрира неделимостта и зависимостта си от управляващата #хунта. Законът явно не важи за БМБ, VG и Менда, които трябва да бъдат отстранени от заеманите длъжности и задържани, за да не възпрепятстват разследването“, сподели хазартният бос във Фейсбук.
„Това са извлеченията от личната ми сметка, които доказват изтеглените над 67 млн. лв. в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, чрез посочени от него лица само за последните 3 години“, обясни той.