Черепа с нов видеоклип срещу Шайката, опозицията била купена (ВИДЕО)

Страхът им вече е видим, защото не могат да запушат устите на всички, коментира Черепа в новия си видеоклип срещу Шайката

Времето на Шайката свърши. Това твърди бизнесменът беглец Васил Божков. Той отправи послание към хората, които не се страхуват да се борят срещу престъпниците, заради които България е в дъното на всички класации в Европа.
„Обръщам се към всички, които през последните 10 години са били жертви на безчинства и произвол от страна на управляващите. Някои от вас избраха живот зад граница, други останаха в България. Някои се поддадоха на рекета и грабежите, други загубиха всичко“, казва Черепа на фона на небостъргачи в Дубай.
„Всяка опозиция е купена или разбита. Унищожават културата, образованието, здравето, спорта, върховенството на закона. Разчитат на страха и упорито инвестират в отчаянието. Убеждават ви, че нямат алтернатива, защото знаят че вие сте алтернативата“, добавя той.
„Времето им свърши. Страхът им вече е видим, защото не могат да запушат устите на всички. Не могат да уплашат всеки. Знаят, че действията им вече имат противодействия. И те ще стават все по-силни и видими. И в България, и в Европа“, уверява хазартният бос.
„Промяната е неизбежна. В рамките на следващите 10 дни ще ви представя предложението си за развитие на проекта „Българско лято“, добавя той.