Черепа: Хунтата лиши хазната от 500 млн. лева, да спрем унищожаването на България!

Хазартният бос доказа, че не дължи такси и данъци на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното ще бъде съден, закани се Черепа

Карикатура: Фейсбук/Колажи и карикатури

Хунтата лиши хазната от 500 млн. лева, да спрем унищожаването на България! За това призова хазартният бос беглец Васил Божков.
„Фактите и доказателствата не значат нищо за Прокуратурата. Не са им необходими, за да обявят всеки за престъпник. С активното съдействие на управляващата #хунта – недосегаема и невидима за Гешев“, сподели Черепа във Фейсбук.

Фалшиви доказателства, лъжи, неспиращ терор и заплахи към свидетелите, грабежи и нарушаване на човешки права са инструментите на „инструмента“, добавя той.
„Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното ще бъде съден. Можете да видите и данъците, които съм платил в България като физическо лице през последните 4 години“, сподели той и публикува в социалната мрежа документ, от който става ясно, че няма задължения.
„Освен всичко, което хунтата открадна и заграби от вас, лишиха хазната и от над 500 000 000 лева плащани от компаниите ми. Унищожението на България може да бъде спряно“, добавя той.
Ясно е, че няма как Черепа да бъде сниман заспал, а до него да има еврови пачки, кюлчета и пистолет, защото няма от кого да взема такса „Помагане“. Няма вече и нужда да дава рушвети. Враговете му обаче се опитват да го натопят и за омаскаряването на тези, които сами се омаскаряват.