Генерал Бонев: Мацето, което снима Бойко, дано да е избягала в чужбина!

Експертизата на прокуратурата за снимките от спалнята на Бойко Борисов се бави, а тя отнема 10 минути, коментира бившият вътрешен министър

Мацето, което снима Бойко, дано да е избягала в чужбина! Иначе, както казва един политик, ако не е маце, ще бъде обидно. Това сподели във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Бонев.
Той коментира думите на шефът на НСО ген. Красимир Станчев, че човек от близкия кръг на Борисов е направил скандалните снимки с пачките и кючетата върху нощното шкафче на спящия премиер.
„Много ясно. Това го знаехме и преди НСО. Нали го охраняват само мутрета от ИПОН, назначени в НСО. Въпросът е, кои са в близкия кръг. Ясно е, че са прости …, но не са от Кърджали. И е интимен въпрос с обществена значимост. Това е въпросът, който няма да получи отговор при никаква експертиза и никакви псевдоразпити“, обяви Бонев.
„Експертизата на прокуратурата се бави. А тя отнема анализ от 10 минути. Други вече са го направили. Дано мацето отдавна е в чужбина!“, коментира бившият министър.