Десантът край Бургас бил най-смисленото нещо, което Христо Иванов е правил

Според адвокат Емил Василев десантът десантът на парк „Росенец“ край Бургас е най-смисленото нещо, което бившият министър Христо Иванов е правил през живота си

Десантът на парк „Росенец“ край Бургас беше най-смисленото нещо, което Христо Иванов е правил през живота си. Това сподели във Фейсбук бившият депутат и настоящ адвокат Емил Василев.
„30 милиона лева е похарчила досега българската държава за охраната на Доган. И това се оказва по-малкият проблем. Големият е срутването на държавността, суспендирането на конституцията, мегаломанският идиотизъм на недосегаемите, които искрено се считат за недосегаеми, пълното отсъствие на институции, които да им покажат обратното. Жалко, че поддръжниците на сараите са мнозинство, много жалко!“, коментира той.
„Пълна морална деградация на т. нар. елит. Тотална продажност на медиите. Пълна незаинтересованост и овчеблеене от страна на гражданите. Трагедия, показваща ясно скоростното изчезване на една хилядолетна нация, останала без морални ориентири, ценностна система и каквито и да било цели“, добавя адвокат Василев.