Нов скандален запис, Бойко и шефът на Конституционния съд си говорят за милиони

Има ли наистина разделение на властите? Чуйте новият скандален запис с Бойко и с шефа на Конституционния съд и решете сами!

Нов скандален запис на премиера Бойко Борисов се появи в нета. Гласът от едната страна на слушалката прилича досущ като този на министър-председателя Бойко Борисов. Файлът беше разпространен от журналиста Веселина Томова и сайта „Афера“. Там се твърди, че от другата страна на телефона е „братиньо“ Борис Велчев, понастоящем шеф на Конституционния съд.
Наскоро пък излезе друг запис, в който Борисов обяснява, че държавния глава Румен Радев трябва да бъде направен на смешен, припомнят колегите от „Афера“.
Сега пък вождът на ГЕРБавите си говори с бившият главен прокурор като с първа дружка. Бойко споменава името на бившия ректор на УНСС и споменава цифри, споделяйки, че го притискали за пари.
„А, викам, сладур такъв, ще ме притискаш… Аз утре че дойда, ще разбера и ще ти кажа… Четири милиона и половина станаха на 16 милиона и половина, щото трябва да му построиме и хотела… Еб*х го…“, казва мъжът, чийто глас прилича много на този на премиера.
Какви хотели, какви милиони!? Народът мизерства, а някои хора си чешат езиците, а други ги записват, за да се гърчи после Бойко в стремежа да ни убеди, че имало разделение на властите и че прокуратурата не служи за бухалка на управниците.