Опорката за морския сарай малоумна! Защо махат министрите на Пеевски?

Защо сега премиерът Бойко Борисов реши да се разграничава от министрите на Пеевски, а после му свиха сармите, пита Христо Иванов. Опорката за морския сарай е малоумна!

Управляващите налагат малоумната опорка “защо сега” за посещението ни до морския сарай в парк Росенец. Това сподели във Фейсбук любимецът на протестиращите Христо Иванов.
“Всеки, който помни повече от 5 мин., знае, че ние ВИНАГИ сме работили срещу завладяването на държавата от Доган и Пеевски, през Гешев и Борисов и който още се сетите”, добавя той.
“Поименно, конкретно, в директна конфронтация. Но искам и аз да попитам:
Защо сега премиерът Борисов реши да се разграничава от министрите на Пеевски (и после му свиха сармите и оставките дори не са депозирани); Защо сега доскорошният вицепремиер Валери Симеонов се сети за студения резерв на Доган (дотук 54 милиона за 2018 и 2019) и незаконния кей на сараите на почетния председател на ДПС; Защо сега главната парламентарна опозиционерка Корнелия се сети да иска да изслушва Гешев, след като нито един въпрос към него не бе зададен, когато даваше своя отчет пред парламента; Защо сега всякакви “нови” опозиционери се сетиха за Гешев”, сподели в социалната мрежа бившият правосъден министър.
“Отговорът е прост: мимикрия. Евтина, неискрена и също толкова нетрайна. Надяват се да отмине жегата и “Шиши” пак да стане “обикновен депутат” и дарител, а Гешев – радост.
Идват избори”, коментира той.