Пребиват гражданите, които им плащат заплатите с техните данъци, след което се опитват да им лепнат обвинения.

А. Николов: „Като един от лежащите зад колоните на ЦУМ мога да потвърдя всичко, което родителите на Евгени разказват, както и разказите на очевидци и видеоклипове.
Има още неща които се случиха, но не стават ясни от кадрите на очевидци.
Това са имената и щетите/подигравките, поднесени им от органите на „реда“ (извинявам се ако объркам нечие име/фамилия).
Тони Костадинов – пукната скула и разрязана подмишница до такава степен, че имаше нужда от многобройни шефове – най-вероятно влачен през счупени стъкла. Беше поставен извън редицата на задържани и беше накаран да се намести сам, лазейки по лице с белезници на ръце зад гърба.
Евгени Марчев – беше в безсъзнание, когато ме задържаха и сложиха до него. В последствие когато се събуди се оплакваше от ужасни болки в гърдите и цяла нощ не можеше да диша или да лежи. Беше откаран в Пирогов 10-11 часа след нанесеният му побой.
Жоро Георгиев – бит по цялото тяло и напръскан със лютив спрей в лицето СЛЕД като беше неутрализиран (сложени белезници и лежейки по очи).
Цветелина Цветкова – Дърпана по адски груб начин, хвърлена на пода с белезници и ръце зад гърба, посрещайки цимента по глава, което довежда до цицина и рана на челото й + разбит нос. Нанесени са й няколко удара в тила в следствие на което имаше хематом зад лявото ухо. Беше снимана с личния телефон на един от служетелите на „реда“, тъй като беше облечена спортно (спортно бюстие и клин). Кой не обича гърди? 🙂
Кристиан – беше в такова състояние, че едвам ходеше. Беше хвърлен като чувал върху мен при ареста му.
Нито един от нас не се съпротивлявал при арест и не е посягал на униформен!!
Пребиват гражданите, които им плащат заплатите с техните данъци, след което се опитват да им лепнат обвинения.“