Скандално видео от вилата на Бойко, има пак пачки и кюлчета

След нелепите твърдения, че снимките със златните кюлчета и подредените в шкафчето на Бойко Борисов пачки са монтаж, се появи и видео. Как ще се оправдае сега премиерът?
Видео от вилата на Бойко Борисов, в което се вижда отново нощното му шкафче, пълно с пачки и златни кюлчета, се появи в нета. Смущаващите кадри с едрите еврови банкноти са на път съвсем да сринат доверието в премиера. Те се появиха след нелепите твърдения, че снимките със златното и пачките от спалнята на ГЕРБерския вожд са монтаж. Няма официална експертиза за автентичността на видеото, но всеки може да го гледа в YouTube канала на AferaBG.
Преди месец бяха публикувани и снимки от спалнята на премиера, като на тях се виждаше и спящият на леглото Бойко Борисов, припомня бТВ.
Както и предишните имейли, и този е изпратен през guerillamail – платформа, която генерира временни адреси за електронна поща.
Преди месец, когато бяха публикувани снимките, бе потвърдено, че те са от вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, където живее министър-председателят. Къщата се охранява от НСО и се ползва служебно от премиера.
Кой е снимал пачките и кюлчетата, остава загадка, но по-важно е кой пълни чекмеджето на премиера с милиони евро.