Станислав Цанов свърши работата на Гешев: Разкри истината на гадните записи на Бойко! (ВИДЕО)

Разследващият журналист Станислав Цанов свърши работата на Гешев и прокуратурата и доказа, че записите с гласа на Бойко Борисов не са монтаж

Записите с гласа на Бойко Борисов не са модифицирани с deepfake, не са монтаж. Това доказа разследващият журналист Станислав Цанов. Той разкри истината за записите с просташките фрази, изречени с гласа на премиера.
В YouTube канала си „Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ“ той публикува разследването си за записите с Бойко Борисов, както и линкове към безплатни програми, с които всеки грамотен българин сам може да се увери, че намеците на вожда на ГЕРБавите, че някой е модифицирал гласа му, са ялови опити да се защити. С безплатният софтуер на Гугъл за прихващане на DEEPFAKE /дийпфейк/ аудио записи и гласове всеки може да лови манипулациите. Такива в записите с Бойко обаче няма, твърди Цанов.
Възможно ли е записа на Борисов да наистина фалшификат и какви са вариантите това да се направи технически. Игри с актьори, монтаж, DEEPFAKES /дийпфейкс/? Това видео изследва вариантите изтеклите записи на Бойко Борисов да са фалшификат, измама и DEEPFAKE.