Ще падне ли министър Маринов заради садистите от МВР, които бият студенти?

Хиляди смели българи крещяха „Оставка“ пред Министерството на вътрешните работи заради садистите от МВР, които бият студенти. Ще падне ли министър Маринов?

Вътрешният министър Младен Маринов да подаде незабавно оставка, заради побоят над млади българи, участвали в протестите срещу правителството и мафията. Затова настояват организаторите на протеста пред сградата на Министерството на вътрешните работи.
Хиляди смели българи крещяха „Оставка“ на протест, организиран от Христо Иванов и Атанас Атанасов от „Демократична България“. Министър Маринов обаче се направи, че не ги чува, а ГЕРБавите и медиите на Пеевски се опитват да изкарат протестиращите лумпени продажници, наети от олигарси.
В министерството са се настанили мутри, обяви съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов.
Първата причина, заради която демократите искат оставката на министър Маринов е бруталният побой над студенти.
Междувременно бТВ съобщи, че според директорът на СДВР Георги Хаджиев Димитър Педев, който е настанен в „Пирогов“ обезобразен от зверски побой, е бил арестуван в района на Орлов мост за грубо и непристойно поведение към друг гражданин и спрямо органите на МВР.
Калин Янакиев коментира, че заради сълзите на майките на пребитите момчета, които хората са видели включително и днес, Бойко Борисов се е превърнал в политически труп.
Втората причина за исканата оставка е съботния протест в парк „Росенец“, когато граждани тръгнаха да „плажуват“ на плаж пред морския сарай на Доган, но бяха спрени от представители на жандармерията, а до морската ивица бяха допуснати само симпатизанти на ДПС.
Зверски пребитият Димитър не помни нито дали е бил на протеста, нито защо е бил арестуван. Приятелите му го описват като интелигентен и лъчезарен човек. Той работи в медия. Сега е в „Пирогов“, окован за леглото и пазен от двама полицаи като най-големият престъпник в републиката. Не го оставят сам дори и в тоалетната. Как един такъв млад човек с чисто минало изведнъж се озовава обезобразен и окован в „Пирогов“? Колко грубо и непристойно трябва да е било поведението му, че да отприщи такава агресия у служителите на „реда“!? Този път номерът с „провокациите“ не минава, защото полицаите нямат право да се държат като мутри! Полицейското насилие не може да бъде оправдано по никакъв начин и е време министър Маринов да си понесе отговорността, както и правителството! Време е за оставки!