Адвокат: Криминално проявени щели да възстановяват реда. Докъде падна Бойко?

Да видим кой точно ще изяде боя, коментира адвокат Емил Василев. Според него тези, кото заплашват протестиращите са криминално проявени и те са хора на Бойко Борисов

Криминално проявени ММА бойци щели да възстановяват реда в София. Докъде падна Баце. Така адвокат Емил Василев коментира думите на шефът на Българска федерация по ММА Станислав Недков, че ще организира движение, което да върне реда в столицата и да осигури спокойствието на българските граждани.
Стъки вчера призовава институциите да вземат мерки до няколко дни и да озаптят протестиращите, които той нарича диваци.
Според него това, което се случва в държавата ни тия дни е абсурдно. Бяха осквернени сградите на Народното събрание, МВР, БНТ, КПКОНПИ и др., припомня той.
„Крайно време е институциите в страната, да започнат да изпълняват задълженията си, и да не допускат няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства!“, написа той във Фейсбук.
„Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си!!! Днес всеки може да отиде пред която сграда си хареса и да започне да хвърля яйца, домати, пилешки бутчета и каквото още пожелае“, добавя Недков.
„Да видим обаче ако заканите се осъществят кой точно ще изяде боя. Защото нали знаете – колкото по-добър ви е джипът, толкова по-надалече ще идва тракторът да го вади. Колкото по-добре се биеш, толкова по-голям бой изяждаш рано или късно“, коментира пък адвокат Емил Василев.