А дали е така ? Израелски служби, милиони долари и един Бойко …

Това че властта усвоява е факт … Дали обаче усвоеното е нощни шкафчета, имоти в БАЦЕлона, Гърция или Израел или в чужди банки от Турция до Швейцария или в Израел трудно можем да научим, но от времето на Алеко и Буров БГ властниците са едни и същи :

„Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка – а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест – който е ухапан веднаж от нея – умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт – срам и позор, но е така“.

В този план и тази информация би могла и да е вярна …

Огромен скандал: Израелските тайни служби в доклад: Бойко Борисов има лични тайни сметки в банка “Хипоалим” сметките са с биометрични данни!

24.08.2020
Владимир Алексеев, България, Свят

Израелските тайни служби в доклад до техните колеги от USA са разкрили една от тайните които Борисов се опитва да прикрива от години и дори преди време обясняваше в медиите, че ще съди всеки, който твърди, тези неща. В доклада на израелските тайни служби пише буквално следното:
“Бойко Борисов крие стотици милиони долари в клон на израелската банка “ХИПОАЛИМ – Hapoalim” с централа в Тел Авив в клона и в Ливан. Според информацията, банковата сметка на Борисов е с неговите биометрични данни, което ясно доказва, че той лично се занимава с това да вкарва и изкарва пари от нея.
Сумата която Борисов е скрил в клона на “Hapoalim” в Ливан Бейрут е няколко стотин милиона долара, пари които не са с доказан произход, но пък за сметка на това парите в сметката се увеличават през няколко месеца.
Според израелските тайни служби Борисов се явява и скритият собственик на курортен компелкс в Йордания с размерите на Слънчев Бряг на брега на Червено Море!”
Информацията за това какво е имотното състояние и къде са банковите сметки на Бойко Борисов в чужбина е предадена от Израел на USA службите по повод разследване на двамата български олигарси Делян Пеевски и Кирил Домусчиев, които от няколко месеца се разследват за търговия на наркотици както в Арабският свят, така и в Съединените Американски Щати.
Очаквайте подробности, ама на 30 февруари …

колаж : Башизъм