Бойко Борисов бил в паника, страх го е от честни избори

Рестартът на държавата е възможен само след честни избори, а Бойко Борисов от това го е страх, коментира Мая Манолова

Бойко Борисов е в паника. Готов е да жертва държавата за оцеляването си. Това го прави комичен. Това обяви лидерът на Изправи се.БГ Мая Манолова.
„Ние настояваме за рестарт на държавата. От самото начало рестартът е възможен само след оставка на Борисов. Той не иска честни избори и машинно гласуване. Рестартът на държавата е възможен само след честни избори, а него от това го е страх“, заяви Мая Манолова.
Манолова обяви и план от 7 точки в меморандума на гражданската платформа за икономическото възстановяване на България до края на 2021 г. – повишаване на доходите, ревизия на управлението на Бойко Борисов, подмяна на съставите на основни регулатори, екологични мерки, защита на потребителите от монополите и т.н., съобщава бТВ.
Мая Манолова няма да прави партия, а ще участва на изборите с гражданска платформа като партньорска мрежа и широка коалиция. Ще се включват различни локални и национални организации и стари, и млади. Този формат е отворен и всеки нов член е равнопоставен и автономен.