Вмирисана риба пред Министерския съвет, ще подаде ли Бойко оставка?

 Рибата се вмирисва откъм главата, казаха от Отровното трио отново поискаха Бойко Борисов да подаде оставка. Няма реакция след посланието за миризливата риба
Протестиращите изсипаха пред сградата на Министерски съвет няколко кашона с мъртва риба, като посланието е „Рибата се вмирисва откъм главата”, съобщава бТВ.
В 48-ия ден на протестите в София те отново се събраха в Триъгълника на властта с призиви за оставка на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.
Три възлови кръстовища остават блокирани от палатковите лагери при Софийския университет, „Орлов мост“ и пред Министерския съвет.
Хората на площада настояват за дистанционно и машинно гласуване, както и предсрочни избори. Бойко Борисов обаче едва ли ще подаде оставка. От страх да не се стигне до служебно правителство, което да разследва прегрешенията на дъртите политически грешници, управляващите ще се стремят да запазят властта поне до края на годината. След това отпада възможността президентът да назначава министри.