ВМРО си призна, че е смокиновият лист на ГЕРБ

ГЕРБ е износена от преяждане с евромилиардите, ВМРО е закопана в политическите гробища с паспортните милиони, коментира Велизар Енчев

ВМРО си призна, че е смокиновият лист на ГЕРБ, сподели във Фейсбук бившият депутат Велизар Енчев.
„Имаме култово интервю на ВМРО-вец, което е рентгенова снимка на лъжепатриотичната формация. Четете и се дивете: „Не сме политици за един ден, ще изпълним обещаното“, заяви народният представител от ВМРО Красимир Богданов. По думите му „вероятно има износване от дългото управление на ГЕРБ, а скандалите в последната една година са нагнетили обстановката“. Прав е Богданов. Те не са в политиката за един ден. Вече втори мандат обещават да изпълнят три подкупващи избирателя обещания: минимална пенсия от 300 лева, полицай във всяко селище и наборна военна служба. И така, докато се докопат до третия мандат.“, коментира Енчев.
„И точно този ли плаче за износената ГЕРБ във властта! Богданов да не се прави на умряла лисица – ако ГЕРБ е износена от преяждане с евромилиардите, ВМРО е закопана в политическите гробища с паспортните милиони“, добавя той.
„За „Обединени патриоти“ не е важно кои партии управляват, кой е премиер и кои са министрите – важно да изпълним това, което сме обещали. Но все още не сме изпълнили мисията, с която сме дошли“, лукАво пояснява депутатът“, коментира патриотът.
„За обитателите на „Пиротска“ 5 наистина не е важно кой е премиер и кои са министри. Важното е трапезните революционери да са на министерската трапеза. И понеже още не са изпълнили комисионерската мисия, още не са финализирали оръжейни афери за милиарди, трябва им още някой-друг месец на власт“, добавя той.
„Имаше моменти, в които нашите партньори се отклоняваха от програмата или търсеха други плаващи мнозинства. Но винаги, когато „Обединени патриоти“ се противопоставят на решения на управляващото мнозинство, ГЕРБ намираше подкрепа в ДПС“, патриотично изплака човекът на Каракачанов…“, сподели Енчев в социалната мрежа.
„Е, това е истинско революционно сепуко! Дали от глупост, дали от гузна съвест, дали от летните жеги ВМРО за първи път си призна: Ние управляваме заедно с ДПС! Ние сме смокиновият лист на ГЕРБ за коалицията им с Доган! Каракачанов още ли се гледа в огледалото? Или в министерския му кабинет са само криви огледала.“, коментира бившият депутат.