Да се освободим от злото, превзело държавата ни! (ВИДЕО)

Трябва всички заедно да застанем срещу тази власт, която за пореден път иска да се подиграе с народа, имитирайки промяна с подмяна, коментира Николай Хаджигенов
Да се обединим, за да се освободим от злото, превзело държавата ни! За това призова адвокат Николай Хаджигенов, който е част от т.нар. „Отровно трио“, наричано от народните душмани метежници.
„Преди 49 направихме първата си крачка, осъзнавайки срещу какво се изправяме. Заедно сме с една обща цел – свобода, справедливост и по-добро бъдеще. За първи път сме толкова много и обединени срещу злото, превзело държавата ни. Извървяхме дълъг и нелек път, но победата ни е неизбежна“, сподели той във видеопослание към хората, които милеят за бъдещето на България.
„Затова трябва всички заедно да застанем срещу тази власт, която за пореден път иска да се подиграе с народа, имитирайки промяна с подмяна, но няма да мине… Този път не го приехме. На 2 септември всички заедно…, тези, които 49 дни сме на площадите ще им покажем, че това е техния край и нашето начало. От нас зависи“, добави адвокатът.
„На 2 септември в 8:00 часа ще сме край фонтана пред Народното събрание. Ще бъдем там и ще си върнем най-после държавата“, каза още той.