Мафията отвръща на удара, нападнаха Ренета Инджова, а полицията крие?

Бившият служебен премиер Ренета Инджова, която е една от най-активните протестиращи, е нападната, а полицията крие истината

Ренета Инджова е поредната жертва на мафията. Бившият служебен министър-председател, която е сред най-активните на протеста, е била нападната от непознат няколко дни, след като на един от протестите каза, че е време Бойко Борисов да бъде свален и поиска да си вземем държавата от мафията.
„Долу диктаторът! Долу узурпаторът! Долу мафиотът! Долу този, който сега раздава крадени пари! Не ги щем. Не искаме магистралите на Борисов! Не щем да ни казваш, че няма по-добър от теб. Унищожи децата ни. Долу Борисов!“, каза тя, преди да се превърне в мишена.
Нападението е станало в събота около 9 часа сутринта. Нападателят я причакал пред блока й, след което я настигнал и я блъснал с всичка сила. От падането на земята, Инджова е счупила ръката си, съобщава Фрог нюз.
Случаят е поет от 5-то РУП, същото, което организира и блокадата на майките от „Системата ни убива“. В случая не може да се говори за нападение с цел грабеж, тъй като мъжът, който е видимо млад, не е направил опит да обере бившият премиер. След като свалил Инджова на земята, веднага избягал от мястото.